Wilt u meer weten over Residence van Doesburg?

Dat kan onder anderen door het downloaden van de digitale brochure. Hierin vindt u nog meer
informatie over de historie, de stijl, de woningen en de locatie.

Op deze pagina vindt u informatie over de energiebesparende oplossingen die worden toegepast in het pand. Ook kunt
u diverse bestanden hier downloaden zoals plattegronden en verkoopinformatie. Uiteraard kan een van de verkopende
makelaars u persoonlijk nog meer vertellen over het project. Neem gerust contact met hen op.

duurzaam wonen

Het verduurzamen van een monument vraagt om een zorgvuldige aanpak omdat er rekening gehouden moet worden met de historische bouwtechniek en de cultuurhistorische waarde van het pand. Er kan niet zomaar een muur of een raam vervangen worden zonder dat dit overlegd wordt met de gemeente. Ook zijn de noodzakelijke vergunningen nodig. Toch is het gelukt om Residence van Doesburg te voorzien van hedendaagse verduurzaamheidstechieken. Fijn voor uw wooncomfort en het drukt de energiekosten.

zonnepanelen

voor alle woningen

Alle appartementen worden voorzien van 6 zonnepanelen. Daarnaast worden er 10 zonnepanelen aangebracht ten behoeve van de gezamelijke ruimtes. De panelen worden uiteraard op de meest gunstige manier gelegd zodat ze veel zonuren opvangen. Dat is wel zo voordelig voor de portemonee.

ISOLATIE

van dak en muren

Een goed geïsoleerde woning is een warme woning. Daarom worden de muren voorzien van geïsoleerde voorzetwanden. Deze worden aan de binnenkant van de buitenmuren geplaatst. Het dak van Residence van Doesburg wordt voorzien van dakisolatie. Dit alles levert een behaaglijk wooncomfort op.

RAMEN

met achterzetbeglazing

De gevelkozijnen met enkel glas worden voorzien van zogenaamde achterbeglazing. Dit levert een (beperkte) thermische- en akoestische isolatie op. Enkele nieuw te vervaardigen kozijnen worden uitgevoerd in aluminium. Deze worden voorzien van HR++ beglazing.